СЛЕДОВИ КУЧЕТА ЗА ДРОГА, СПРЯХА ДО КАБИНЕТА НА ЗАМ-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ГЕНАДИЙ АТАНАСОВ! РОВЯТ И В КОШЧЕТАТА ЗА БОКЛУК!

СЛЕДОВИ КУЧЕТА ЗА ДРОГА, СПРЯХА ДО КАБИНЕТА НА ЗАМ-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ГЕНАДИЙ АТАНАСОВ! РОВЯТ И В КОШЧЕТАТА ЗА БОКЛУК!

Община – Варна е подложена на тотална и масирана проверка, заради аферата с боклука, която си е чисто престъпление, откъдето и да я погледнеш, проверката продължава с пълна сила – оповести първа Афера

Освен аферата с боклука, иззети са до този момент и документи за проект на развитие на инфраструктура за отпадъчни води за Златни пясъци, както и документи за ремонтите на ул. „Боян Бъчваров“ и за „разораната целина“ по пътя към Свободния университет за изграждане на канализация, където са намесени бургаска и пловдивска фирма.

Проверката ще рови още поне по десет пункта.

За да се пресече изнасяне на документация е сложена охрана, помещенията се запечатват до следващия ден, когато проверяващите продължават работата си.

В Общината са влезли и следови кучета на „Гранична полиция“, които обикновено се ползват, когато се търси дрога, разкри АФЕРА.

Интересното е, че кучетата заковали пред кабинета на заместник председател на Общинския съвет – Варна – Генадий  Атанасов, който се прочу с това, че освен че е наркодилър-псевдо патриот с “чадър” от високо ниво е още и имотен изманик, успивач, хладнокръвен лъжец, съдружник на убиец, склонявал момичета и снимал порно филми, а последно се хвалел, че “изгърбил” голяма варненска фирма със 100 хил.лв. 

Ровят се дори и кошчетата за боклук.

Основния текст е на Afera.bg

Подобни новини

Вашият коментар