Даниел Митов: Слави Трифонов няма представа как се носи политическа отговорност

Даниел Митов: Слави Трифонов няма представа как се носи политическа отговорност

Старата номенклатура си иска властта. Много ги бихме и сега са изгладнели, озверели и озъбени. Но ние ще ставаме все повече, защото с всяко свое действие те предизвикват страх. Това заяви заместник- председателят на ГЕРБ Даниел Митов на предизборно събитие на партията в Разград.

По думите му ГЕРБ може да остане в опозиция и да бъде пазител на демокрацията в България.

„Има реваншизъм в служебния кабинет и това е ясно. На комунистите им взехме това, че повече от 13 години непрекъснато ги бием на избори и те това не могат да ни го простят. Те непрекъснато се явяват под различни форми и под различно прикритие на избори, но този номер няма да мине, защото българите не са дебили“, категоричен бе Даниел Митов.

Според него, Иво Христов, БСП и „Демократична България“ не харесват българския народ и затова се опитват винаги да го вкарват в идеологически калъпи, които да им подхождат.

„ГЕРБ никога не е вкарвал българския народ в идеологически калъп. Ние винаги сме изслушвали хората и сме работили за тях такива, каквито са, а не да ги караме да се променят. Ще продължим да сме представители на хората в парламента и да работим за тях“, подчерта зам.- председателят на ГЕРБ.

Подобни новини

Вашият коментар