Богата културна програма в община Каварна през лятото

Богата културна програма в община Каварна през лятото

Богата културна програма е подготвила Община Каварна за летните месеци. В края на този месец (30-31 юли) в Камен бряг ще се състои седмия Фестивал „Джаз на село“.
От 1 до 7 август ще се проведат  Празници на морето „Каварна 2021“. В първия ден ще гостува театър „Искри и сезони“ с постановката „Леща,грах и диаманти“, с участието на Искра Радева, Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев. На  2 август ще има Кино под звездите – прожекция на филма „Завръщане“, на режисьора Ники Илиев. На 3 август  концерт ще изнесе Веселин Маринов, а на 4 август е предвиден концерт – спектакъл на Ансамбъл „Добруджа“
На 5 август ще гостуват „Тутурутка“ с забавна шоу програма. Последните два дни са предвидени концерти – на 6 август на групите  „Do Sho Band” и „Подуене Блус Бенд“, а на 7 август – на  групите „Фанданго“ и „Elinor“(Трибют на Рамщайн с огнено шоу).

На 27 и 28 август ще се проведе  „Българево Rocks“. Най-голямото каварненско село ще посрещне фенове на рок музиката, като участие ще вземат групите  „Kashmir”,  „Sevi”, „ The rock”, „Do Sho Band” и „Hellion  Stone”
На 5 и 6 септември  ще се проведе 18-ото издание на Mиден и рибен фест. Първата вечер концерт ще изнесат групите „ People of Maha”  и „Остава“, а втората –  „Jenny Jo“ и  група „Фабричен дефект“ (Обратен ефект).

Подобни новини

Вашият коментар