Мая Манолова настоява ДПС да няма влияние в кабинета. Президентът ли стои зад атаката на ИСНИ, ДБ, ИТН и БСП срещу ДПС?

Мая Манолова настоява ДПС да няма влияние в кабинета. Президентът ли стои зад атаката на ИСНИ, ДБ, ИТН и БСП срещу ДПС?

“Ние настояваме ДПС да няма влияние в кабинета”, заяви Мая Манолова, председател на ПГ на “Изправи се БГ! Ние идваме”, след срещата с председателя на ПГ на ИТН Тошко Йорданов.

Защо Мая Манолова настоява ДПС да няма влияние в правителството? Тя беше сочена като близка до Сарая, дори че почетният председател на ДПС Ахмед Доган я посочил като бъдещ премиер след свалянето на ГЕРБ.

Тя беше смятана и за свързана с Делян Пеевски, тъй като внесла предложението в деловодството на парламента да бъде избран за председател на ДАНС.

След предсрочните избори на 11 юли обаче Мая Манолова не спира с атаките срещу ДПС. Кой стои зад офанзивата срещу Движението?

Мая Манолова първа подкрепи президента Румен Радев за втори мандат. Президентът й върна жеста. Кирил Добрев, сочен като лидер на “пропрезидентската фракция” в БСП, я подкрепи в предизборните кампании. Президентът Румен Радев ли стои зад атаката й срещу ДПС.

Тошко Йорданов, заместник-председател на ИТН, заяви, че коалиция между ДПС и ИТН е абсурдна.

Председателят на БСП Корнелия Нинова обяви за “цинично” управление с ДПС след акцията в “Росенец”.

Христо Иванов, съпредседател на “Демократична България”, заяви, че ДПС трябва да стои настрана от властта, ако ИТН разчита на подкрепата на дясната коалиция.

Президентът “анти-ДПС” коалиция ли сформира в битката си за втори мандат с атаките на Мая Манолова, Тошко Йорданов, Христо Иванов и Корнелия Нинова срещу Движението?

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар