Вижте първи снимки на Кари и Тузара в “Сексът и градът” 2

Вижте първи снимки на Кари и Тузара в “Сексът и градът” 2

Новите серии ще започнат с погребението на Саманта

Актьорите Сара Джесика Паркър и Крис Нот споделиха романтична снимка в инстаграм. В хитовия сериал „Сексът и градът“ тя е Кари, той е Тузара – най-голямата й любов. След няколко раздели и събирания двамата се ожениха в края на сериала. Сега зрителите тръпнат от нетърпение да научат как се е развила връзката им.

В новите серии ще се появи Ейдън, който бе втората голяма любов на водещата своя собствена рубрика във вестник “Ню Йорк Стар” Кари Брадшоу. Актьорът Джон Корбет потвърди, че ще се включи в продукцията, като уточни, че ролята му не е второстепенна. Той беше годеник на Кари между 2000 г. и 2003 г.

Участието на Крис Нот беше под въпрос, първоначално излезе информация, че той няма да застане пред камера, но после продуцентите обявиха, че все пак са успели да се договорят с него, пише “Космополитън”.

Папарашки снимки показват, че Тузара вече снима сцени. Остава обаче въпросът дали не се появява епизодично, за да се вържат сюжетите. Твърди се, че Кари вече се е развела с него, защото не я разбира.

В общо 10 епизода, всеки от които ще бъде по половин час, “И просто така” ще разкаже за все така близкото приятелство между Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк, които живеят в Манхатън.

В започналите снимки със сигурност няма да има нито една сцена с актрисата Ким Катрал. Тя отказа да се снима във филма, така че историята ще продължи без четвъртата приятелка – сексуалната хищница Саманта.

Предполага се, че първият епизод ще започне с погребението ѝ.

Подобни новини

Вашият коментар