Вижте 5 нестрандатни идеи за целувки

Вижте 5 нестрандатни идеи за целувки

Със сигурност не е лесно да си обясним логично човешкия копнеж към ритуалното орално изнасилване, с което хората изразяват любовните си чувства – целувката.

Животът обаче ни учи, че трябва да сме снизходителни към своя вид. Хората по принцип правят странни неща: женят се за хора, които не си махат космите в носа, пият соево мляко, карат ски, летят до другия край на планетата, за да видят някакъв водопад пр. Така че защо пък да не изпитват мощно влечение да демонстрират чувствата си, прониквайки в нечия чужда уста, в която минимум два езика се въртят като екзекутирани тюленови перки и пръскат слюнка и бактерии?

Работата е там, че целувката, освен твърде популярно явление, е издигната в своеобразен култ, а дори има свой световен ден – 6 юли. Дали това означава, че на този ден трябва да целунем всички в метрото, да практикуваме целувка с език до асфиксия, или с тъга в очите да си спомним последната целувка, която сме получавали преди има-няма десет година, не се знае.

Едно е ясно обаче: повечето хора обичат да бъдат целувани, и то в неочаквани ситуации. Даваме ви пет подсказки как може да зарадвате човека, когото обичате, или пък тези, които не обичате посредством език. Световният ден на целувката е днес, но човешките създания имат нужда от нежност, страст и секреция на слюнка от ближния всеки ден. Вижте как да им ги осигурите:

Мазна целувка с кюфте

Току-що сте обядвали две кюфтета по селски с лютеничка и пържени картофки с чесново сосче. Обърнали сте една бира, изпушили сте един фас и сте готови за целуване. Любвеобилността ви се развихря непосредствено след обяда, в унисон с пълния стомах, и искате да целувате всички – приятелски по бузките, нежно по устните, сладострастно по вратлетата. Имайте предвид, че след такъв обяд обаче сте повече огнедишащ дракон, отколкото човек. Хората ще ви намразят за кратко, но след това ще са ви благодарни за позитивната енергия.

Целомъдрена целувка след секс

Да кажем, че сексът се случва за първи път с този човек. Хубаво е – страстно, еротично, с изтръпване на крайниците, сърцебиене, мекота в коленете, световъртеж от вълнение и всички други симптоми, които в ситуация без секс се наричат „паник атака”. Актът завършва със симултанен, мултиплен, вулканичен оргазъм и цигара. Три минути по-късно целувате обекта тихо и целомъдрено, по челцето. Ставате и си тръгвате. След вас – потоп.

Целувки на детски рожден ден

Децата провокират любов. Летните детски рождени дни са истински гейзер на обич и радост: лято, балони, дечица, торта, прекрасно е. Ако сте с гадже, със сигурност ще получите порив да го целувате, и то не по детски. Реализирайте го, не се стеснявайте от хлапетата. Набутайте се в детския замък и се отдайте на горещи целувки по гънките. След това нацелувайте и дечицата в устата – така родителите им ще разберат, че наистина държите на тяхното потомство и ще ви канят и на останалите рождени дни.

Целувка в офиса

Жега. Офис. Тежка оперативка. Шефката е недоволна. Иска да се бичат кинти, но й се ходи на море. Колегите са отегчени. Говорят за отчети, а всички си мислят за пясък по дупките. За да разведрите обстановката, бъдете смели, прекъснете досадното говорене на началничката, притиснете новия колега до стената и набутайте обложения си език в устата му. Вероятно ще ви уволнят, но може да сте сигурни, че сте разчупили статуквото и всички са ви благодарни.

Въздушна целувка на мацка, която ходи с нацепена батка

Разминавате се с откровена „десетка” по улицата и сте толкова захласнат от изгорялата коса, белия маникюр с nail art и отеклите устни, че спонтанно изпращате на мацката въздушна целувка, съчетана с похотливо намигване. Пропускате обаче да видите, че до нея върви несебърският Дуейн Джонсън, който е вдигал от лежанка 300-килограмови щанги, докато вие с колегите сте играли скуош в мазето на данъчното. В следващия момент разбитите плочки на тротоара някак се стоварват на главата ви. В кома сте.

Подобни новини

Вашият коментар