Юлияна Методиева: На Татяна Дончева трябва да й се повдигне обвинение

Юлияна Методиева: На Татяна Дончева трябва да й се повдигне обвинение

От фейсбук на Юлияна Методиева:

На Татяна Дончева трябва да й се повдигне обвинение. Не става дума за обвинение по член от Наказателния кодекс за опит, защото се е опитала да корумпира депутат от партията на Слави Трифонова. Между другото, ИТН би трябвало да са завели вече съдебен иск преди да пратят зам.председателя си в БНР при Петър Волгин, но както и да е. Предаването „Политически /не/коректно“ обаче става хит, колкото и да не се нрави този факт на засукани медийни експерти.

На Татяна Дончева трябва да й се повдигне обвинение за убийството на нейния собствен авторитет! Какво друго освен умишлено, хладнокръвно себеубийство на този авторитет трупан с години и в политиката, и в правото, и в музиката, е случилото се с подкупа? След толкова години смислена публичност и реторичен талант, Татяна Дончева дава на някого от ИТН 500 000 лв., за хипотетична далавера, срам! А и как е изчислила тази сума, не е ясно. Сигурно на око. Или на тегло. Ива Митева например е слабичка, нека левовата й цена да е по-малка. Виж, Хинковски е друга работа…Може и да се вдигне сумата.

Вчера авторитетът на Татяна Дончева приключи, утрепа се, отиде в небитието! Тошко Йорданов й заби гол. Още по-лощо е, че тя не отигра топката като хората, а почна да злослови по адрес на ИТН и конкретния Тошко. С това допълнително размириса работата. Уж е адвокат, пък нарежда епитети и злословия като на пазара, вместо да заведе дело за обида и клевета. По-лошото е, че с долнопробните си действия се погуби. Дори да остане в политиката, за нея ще се говори с повдигане на рамена. Остави я, един вид, пробит долар.

Най-лошото е, че медиите ще продължават да я търсят. И знаете ли защо? Познават си публиката, отгледана от Слави Трифоновото шоу. Тази публика умира да й се говорят жълтории с неприличен език, пада си по истории за изневери, корупмирани ченгета, секс пакости на премиери, или за погрознели маненки, довчерашни Мис Свят…Без жълтении и шоу животът им е тягостно скучен.  

Подобни новини

Вашият коментар