Коста Владимиров гордо: Единият глас ЗА е от СДС, моят, не е само на БСП!

Коста Владимиров гордо: Единият глас ЗА е от СДС, моят, не е само на БСП!

На 3 септември ПРОВАТОН публикува статия със заглавие: Изненада: Съветниците от ГЕРБ не приеха отчета на кмета на Провадия за шестмесечието (виж линка под статията).

На 07.09.2021г. в 13:34 ч. общинския съветник от СДС Провадия Коста Владимиров в коментар под статията ГОРДО ни поправя: “Единият глас ЗА е от СДС, моят, не е само на БСП!”

Пишем ГОРДО защото някакси точно така изглежда и звучи.

Т.е. за да бъдем коректни ние проверихме и се поправяме.

Петте гласа “за” са всъщност – четири на БСП и един на СДС.

Напомняме на читателите ни от Провадия, че СДС са в коалиция с ГЕРБ и Коста Владимиров стана общински съветник благодарение на това, че влезе в листата на ГЕРБ.

Тогава обаче се получават следните въпроси, които провадийци ще си зададат:

Тези все още си остават – неотговорени: Това някаква странна стратегия на Филчо ли е? Може би! А може и от БСП въобще да не са разбрали какво се случва в минутата на гласуването?

И новите:

Коста Владимиров още ли е от групата на ГЕРБ? Или вече не е? Или и това е някава негова странна стратегия? Или поставя началото на края на коалицията ГЕРБ-СДС в национален мащаб? Или в регионален мащаб? Или просто и той по време на гласуването въобще не е разбрал какво се случва? Или просто се носи по течението както и през мандата 2007-2011 (Коста Владимиров бе общински съветник през този мандат от ПП ОТЕЧЕСТВО)? Защо въобще гласува заедно с БСП? И не на последно място – ЗАЩО Коста Владимиров гласува „ЗА“? Нека пък да се обоснове. Защо гласува заедно с БСП?

Благодарим на Коста Владимиров за уточнението, което обаче поражда тези и други въпроси, които са важни и със сигурност интересуват провадийци.

И за да продължим да бъдем коректни МУ ДАВАМЕ ПРАВО НА ОТГОВОР.

Провадийци трябва да знаят! Стига задкулисни игри!

***

Политици, време е да застанете ГОРДО изправени (НО АКО МОЖЕТЕ) пред очите на НАРОДА!

Изненада! Съветниците от ГЕРБ не приеха отчета на кмета на Провадия за шестмесечието

Подобни новини

Вашият коментар