Каракачанов повежда листите в 25-ти МИР в София и във Варна

Каракачанов повежда листите в 25-ти МИР в София и във Варна

Евродепутатът Ангел Джамбазки традиционно е начело в Благоевград и в Бургас

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов ще води листите в т.нар. лидерски 25-ти МИР в София-град и във Варна, съобщава пресцентърът на партията. Кампанията ще премине под наслов “Браним България”.

Евродепутатът Ангел Джамбазки традиционно е начело в Благоевград и в Бургас.

Кандидатът на ВМРО за президент Милен Михов ще бъде водач на листата във Велико Търново, а кандидатът за вицепрезидент – Мария Цветкова, – в Ямбол.

Във Враца и във Видин на първо място в листата на ВМРО е Красимир Богданов, в Габрово – Силвия Кръстева, в Добрич – Йордан Йорданов.

В Кърджали в надпреварата за депутатски места в новия парламент листата на ВМРО ще води Делчо Янков, в Кюстендил – Георги Петров, в Ловеч – Даниел Сираков, в Монтана – Димитър Чукарски.

В Пазарджик на първо място е Стефан Балабанов, в Перник – д-р Султанка Петрова, в Плевен – д-р Калин Поповски, в Пловдив-град – Александър Сиди, който е водач и в Стара Загора, а в Пловдив-област – Светлозар Янков.

В Разград водач е Андрей Андреев, в Русе – Траян Тотев, в Силистра – Искрен Веселинов, в Сливен – Михаил Петров.

За място в следващото Народно събрание от Смолян ще се бори Христо Смоленов.

В 23-ти МИР – София-град, водач на листата на ВМРО е Юлиан Ангелов, 24-ти МИР – Карлос Контрера, в София-област – Богомил Бранков.

В Търговище начело е Анита Станчева, в Хасково – Камен Караянев, в Шумен – Деан Станчев.

Подобни новини

Вашият коментар