Изненада! Татяна Дончева изпадна от листата в Хасково

Изненада! Татяна Дончева изпадна от листата в Хасково

Изненада! Татяна Дончева няма да е водач на листата на „Изправи се БГ! Ние идваме“ в Хасково, както беше обявено от ръководството на коалицията в София. Водач ще е Николай Колев, който подаде и документите за регистрация на листата в РИК – Хасково, пише haskovo.info.

Колев обясни пред медиите, че в последния момент от централното ръководство в София са решили да заложат на местни хора. „Но ние не останахме безучастни“, допълни той.

В листата не е и адв. Меглена Гунчева, която беше депутат в последния парламент. От коалицията обясниха, че този път тя е решила да не участва.

„Листата е от познати хора от града, професионалисти, всеки достоен и честен човек. Очаквам да бъдем много добър екип. Не сме за пръв път на избори, познаваме се и си вярваме“, каза Колев. Той посочи, че основната им цел е промяната, за която са били на площадите и вече е крайно време да настъпи.

„Въпреки че е трудно, няма как да спрем да искаме промяната чрез законност, която да доведе до благоденствие“, допълни водачът на листата.

Подобни новини

Вашият коментар