“Искаме да ни свири жена ти!”: 20 години по-младата съпруга на международен рефер е топ красавицата сред съдийките

“Искаме да ни свири жена ти!”: 20 години по-младата съпруга на международен рефер е топ красавицата сред съдийките

Даниел Стефански е един от водещите полски международни рефери. Преди около седмица бе назначен да ръководи напечения сблъсък от Лигата на конференциите между Унион Берлин и Фейенорд. Ротердамци си тръгнаха с победа с 2:1, а Стефански изгони двама от германския тим.

В следващите редове обаче няма да става дума за полския рефер, а за очарователната му половинка Каролина Бояр. Тя е с 20 години по-млада от съпруга си и също е футболна съдийка. Двойката се сгоди миналия януари на остров в Тайланд, а сватбата се състоя през октомври в Санторини. Малко преди тържеството островът в Егейско море беше разлюлян от земетресение.

“Над седем планини, над седем гори, десет минути след земетресението, написахме нова глава в нашата любовна история. Обичам те, скъпа”, сподели чувствата си Стефански в социалните мрежи.

Родената в Краков Каролина следва право и вече няколко години ръководи футболни мачове от втора и трета дивизия. Бояр се запалва по футбола от дядо си, който в миналото също е бил професионален арбитър. От детството си гледа с него мачове, а той ѝ обяснява не само правилата на играта, но и тънкостите на съдийството. Записва се на курсове на 17-годишна възраст и продължава да се изкачва в йерархията. А в Полша са убедени, че Каролина притежава качествата да съдийства на най-високо ниво.

Още в началото на кариерата си момичето привлича вниманието на журналистите и феновете и животът ѝ бързо се преобръща.

Огромната ѝ популярност и титлата най-красивата жена-арбитър не ѝ пречат да се концентрира върху задълженията си и да усъвършенства уменията си. Твърди, че внимателно се подготвя за всички мач, а след него преглежда записи, за да оцени представянето си и избегне грешки в бъдеще. Не крие, че получава ценни съвети и от съпруга си.

Сега за Даниел предстои наряд за световната квалификация Русия – Кипър. А след като разбраха коя е жена му и нейната история, руските запалянковци бяха единодушни: “Бихме предпочели да ни свири жена му!”

Разбираме ги напълно.

Подобни новини

Вашият коментар