Владислав Панев: Рашков и Денков са добър избор за министри, Сандов – също

Владислав Панев: Рашков и Денков са добър избор за министри, Сандов – също

Бойко Рашков и Николай Денков са добър избор за министри и ще е добре да останат на постовете си. Това заяви Владислав Панев, съпредседател на ”Зелено движение” от ДБ. Борислав Сандов би бил добра кандидатура за министър на околната среда и водите, но “всичко още е на масата”, допълни той.

“Постигнахме съгласие по много важни теми за обществото. Една от точките, по които не съумяхме да се разберем е за максималния осигурителен праг, но през тази седмица очаквам да има положителен резултат. Буквално в следващата седмица очаквам и съставът на правителството, и неговата програма да бъдат в голяма степен ясни”, каза още той пред БНР.

“За мен дори ще е по-добре, защото ще има повече време и няма да се бърза толкова”, коментира съпредседателят на “Зелено движение” .

„Избирателите така ни подредиха, че сме длъжни да направим компромис, всяка една от формациите, в определена посока“, посочи още той.

“Доста от нещата в програмата са написани с конкретен срок. Възможно е правителството да остане и 4 години. Данъчните промени трябва да бъдат приети през декември месец, за да може промените да влязат в сила от януари”.

Подобни новини

Вашият коментар