Фобията, от която страда гаджето на Гришо

Фобията, от която страда гаджето на Гришо

Пътуването със самолет е истински кошмар за Лолита Османова

В последно време красивата половинка на Григор Димитров е плътно до него при пътуванията му по света заради един или друг тенис турнир. В момента той е в Мелбърн, а Лолита Османова също публикува няколко снимки в социалните мрежи, на които се отбеляза от австралийския град.

Ще си кажем, какво по-нормално от това двамата да искам да бъдат заедно и да не се разделят за по месец-два заради професионалните ангажименти на Гришо. Но, оказва се, на красавицата това й коства много, защото пътуването със самолет за нея може да е истински кошмар.

Под една от последните си снимки в профила в Инстаграм Османова сподели, че е слушала лекция за паническите атаки и тяхното лечение. И тогава е осъзнала, че не получава пристъпи на паника, когато пътува със самолет и има турболенция, както си е мислела преди, а страда от изолирана фобия.

Очевидно това откритие е донесло спокойствие на Лолита, защото така по-лесно може да намери и решение на проблема, който със сигурност й създава дискомфорт. Тя зададе въпрос на последователите си как те се справят с паник атаките и това отключи дълга дискусия, защото темата е близка на все повече хора.

Половинката на Гришо обаче е мъжко момиче и не позволява на страховете и фобиите да контролират живота й. Така тя често се качва на поредния полет и вероятно стиска палци този път да се размине без турболенция.

Подобни новини

Вашият коментар