Кари Брадшоу готви втори сезон на „Просто ей така“

Продължението на „Сексът и градът“ – „Просто ей така“, ще получи втори сезон. Това загатват източници, близки до продукцията пред Page Six. Разговорите за нови епизоди са започнали, като зелена светлина за тях е много вероятно да бъде дадена, разказват те.

Нахвърлянето на творчески идеи относно сценарното развитие на потенциален втори сезон все още не е започнало. Според неназованите източници, продуцентите от HBO Max ще направят оценка на броя нови абонати на платформата, както и броя на зрителите, които са продължили да следят сагата до края. Цифрите ще играят важна роля в решението, предвид че бюджетът на проект като „Просто ей така“ е относително голям. Информацията относно цената за заснемането на 10-те епизода не е публична. Знае се обаче, че всяка от трите главни актриси Сара Джесика Паркър (Кари Брадшоу), Синтия Никсън (Миранда Хобс) и Кристин Дейвис (Шарлът Йорк) е получила по 1 милион долара за работата си по една серия, или общо по $10 млн. за целия първи сезон.

„Просто ей така“ предстои да излъчи и последните си два епизода, като финал на историята (поне временно) ще бъде даден на 3 февруари. Очаква се, че решението за втори сезон ще бъде взето едва след това.

Подобни новини

Вашият коментар