Да сме наясно и шефът на БАБХ извърши серия от престъпления (установени по съответния ред от Върховния Съд), и упоменатия измамник

Служебният вътрешен министър трябва да спре да се държи като кооптиран член на предизборния щаб на Просто Киро и оня другия.

Пое ангажимента, че бързо ще ни информира за случая, с предлагания на един заместник – министър рушвет и заплахите срещу него.

Ние, с всички бедни сънародници, плащаме държавната охрана (НСО) на един безработен измамник, защото никой, никога не му е предлагал рушвет и никой, никога не го е заплашвал (аргументът „писмата от ДАНС“ е нелеп).

Ако на всеки безработен измамник, блестял по ТВ екраните с лъжите си, започнем да плащаме охрана, нещата са много зле. Да сме наясно и шефът на БАБХ извърши серия от престъпления (установени по съответния ред от Върховния Съд), и упоменатия измамник.

И ако този служебен министър ги пази, заради участие на негови близки в ключови енергийни структури, гарантирано от Просто Киро и оня другия, позорящите това правителство факти няма да закъснеят.

Не искам с моите пари и с парите на бедните българи да плащаме охраната на измамниците. Спрете веднага!

Румен Петков, фейсбук