Известният актьор Влади Въргала наскоро гостува при Йонислав Йотов – Тото, в подкаста му „При Тото“, а това, което призна пред него, определено ще накара мнозина да коментират дълго чутото и видяното, защото в разговора се казват много любопитни факти за Слави Трифонов, с когото Въргала е работил в шоуто „Ку-ку“.

„Слави Трифонов слуша само себе си. Щом му харесва значи остава и става. Слави бе гадже със Силвето Лулчева, аз вече бях направил някакво име и авторитет в медийното пространство. Идваше и беше много артистичен. Разказваше вицове и го правеше много артистично.

По едно време реших, че ще е много смешно да направим един скеч. Аз ще клекна и той висок, играехме две пияници. Той имаше много идеи, много е амбициозене, защото смята, че винаги може да даде повече“, признава Въргала.

„Когато правех „Коктейлите на Влади“ препоръчах Слави Трифонов, монолозите му бяха много силни, пускат камерата и той знае какво прави. Започнаха двамата с Август Попов. Правеха това, което съм правил аз.

Мога да кажа за Слави, че всъщност най-успелия човек в тази индустрия е именно Слави Трифонов. Мащабът, който той успя да направи, е респектиращ, поздравявам го, аз не успях да го постигна.

Един ден си пускам телевизора и гледам Слави Трифонов си говори с Горбачов и си викам: Влади, когато говориш с Горбачов тогава ще го коментираш. Няма човек, който да каже, че го е излъгал дори веднъж. Мога да кажа: Свалям шапка, Слави минава“, завършва Владислав Карамфилов, както е цялото име на Влади Въргала./

show.blitz.bg